Borde

Er du på udkig efter et bord som skal passe ind lige det rigtige sted og kan du ikke finde den helt rigtige. Spørg os og vi vil gå på jagt efter det helt rigtige møbel til dig.

Kontakt os 

Skal der ske noget nyt i spisestuen? Eller har du været i gang med en større renovering og mangler inspiration til din nye indretning? Så skal du tage et kig på denne side. Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi nemlig eksklusive og unikke design borde til hele hjemmet. Med vores udvalg kan du lade inspirationen få frit spil og samtidig understrege din personlige stil. Gå på opdagelse her på siden og se et udsnit af vores mange smukke design borde.

Du er også meget velkommen til at besøge vores spændende showroom lige midt i Hørsholm, hvor du finder eksklusive møbler til alle boligens rum. Mange af vores møbler er stærkt inspireret af den sydeuropæiske designtradition, særligt fra Italien og Frankrig. Møbler, der giver et smukt modspil til den nordiske stils minimalisme, er blot en af vores specialiteter.

Design borde til enhver smag og ethvert rum

Et lækkert italiensk spisebord? Et unikt design sofabord eller et sidebord i eksklusivt design? Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi design borde til ethvert behov og enhver smag. Med vores borde kan du skabe et indbydende og naturligt samlingspunkt i spisestuen eller alrummet, ligesom du kan skabe en hyggelig stemning i opholdsstuen med de helt rigtige sofaborde og sideborde.

Hvis du er på udkig efter et nyt italiensk spisebord, finder du alt fra bordplader i metal og keramik til håndlavede træborde, der kan specialdesignes efter dine unikke ønsker. Hos os bestemmer du selv størrelse, form og finish. Du har desuden også mulighed for selv at vælge træsort – lige fra det fine kirsebærtræ til det rustikke egetræ.

Design borde efter dit ønske – Vi finder det rigtige bord til dig

Hvis du gerne vil have noget helt særligt til hjemmet, skal du alliere dig med Jens Lyngsøe Interieur. Vi går gerne på jagt efter det helt rigtige design bord, og vi har et bredt netværk af leverandører i både ind- og udland. Tag en snak med en af vores dygtige indretningskonsulenter på +45 45 86 06 33 og hør mere om dine muligheder.