Lamper & skærme

Er du på udkig efter en lampe eller en skærm som skal passe ind lige det rigtige sted og kan du ikke finde den helt rigtige. Spørg os og vi vil gå på jagt efter det helt rigtige møbel til dig.

Kontakt os 

En lampe skal både skabe den helt rigtige belysning og samtidig være et æstetisk indslag i indretningen. En lampe behøver altså ikke kun at være en praktisk foranstaltning, men den kan i lige så høj grad bidrage til udsmykningen i et rum. Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi specialiseret os i eksklusive designlamper, der på hver deres måde er unikke, og som emmer af elegance. Gå på opdagelse her på siden og lad dig inspirere.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker du vores rådgivning i forbindelse med valg af belysning, er du altid meget velkommen til at ringe til os på +45 45 86 06 33, ligesom du også kan skrive til os via kontaktformularen. Vi giver altid en personlig og kompetent service, og vi tilbyder gerne at bistå med professionel indretningshjælp.

Design lamper i mange stilarter – Understreg din personlige stil

Design lamper kan være den perfekte måde at fuldende indretningen på, ligesom de også kan bruges til at understrege din personlige stil. I vores udvalg har vi design lamper i mange forskellige stilarter, så der er stor chance for, at du finder et design, der passer ind i din bolig. Du finder alt fra moderne og klassiske lamper, ligesom der er lamper med inspiration fra hele verden. Uanset om dit hjem er minimalistisk, vintage, rokoko eller art deco, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige belysningsløsning.

Stort udvalg af unikke og eksklusive design lamper

Når du har valgt den eller de modeller, der passer til din stil og ind i dit hjem, kan du vælge mellem forskellige lampeskærme og farver. Husk også, at vi også tilbyder at få produceret din nye lampe på bestilling – vi arbejder sammen med markedets bedste leverandører.

Vi kan være behjælpelige med:

Bordlamper

Væg- og gallerilamper

Standerlamper

Loftslamper

Lysekroner

Nye designlamper til hjemmet? Så tag os med på råd og få den bedste belysningsløsning. Vi glæder os til at hjælpe dig.