Stole

Er du på udkig efter en stol som skal passe ind lige det rigtige sted og kan du ikke finde den helt rigtige. Spørg os og vi vil gå på jagt efter det helt rigtige møbel til dig.

Kontakt os 

De rette spisebordsstole kan fuldende indretningen af spisestuen. Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi et udvalg af smukke design stole, som vil give ethvert rum et æstetisk og elegant løft. Uanset om du blot er på udkig efter nye stole til spisebordet, eller du er i gang med at give spisestuen et helt nyt look, har vi med garanti design stole, der falder i din smag, og som vil passe perfekt ind i netop dit hjem.

Tag et kig her på siden og lad dig inspirere.
Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores spændende showroom i Hørsholm, og vi bistår gerne med professionel og kompetent indretningshjælp. Du kan læse mere om vores designpakke her.

Design spisebordsstole

Her går kvalitet og æstetik op i en højere enhed

Hos Jens Lyngsøe Interieur samarbejder vi med nogle af markedets bedste møbelproducenter, så du kan være sikker på den højeste og mest eksklusive kvalitet, når du køber design stole hos os. Særligt den sydeuropæiske stil står vores hjerter nær, og du vil opleve, at vores æstetik og designsnit er stærkt inspireret af den sydeuropæiske tradition. En smuk kontrast og et modspil til den nordiske minimalisme – det er ofte smukt at kombinere noget enkelt med genstande, der er lidt mere iøjnefaldende. På den måde kan du give rummet mere karakter og skabe noget kant til de øvrige møbler.

Italienske designer stole – Her er intet overladt til tilfældighederne

Med vores italienske designer stole får du uden tvivl en stol i et helt unikt design, hvor komforten samtidig er i top. De italienske stole fungerer både rundt om et spisebord eller som udsmykning i et hjørne, hvor du mangler udsmykning. De har ballast nok til at stå sammen eller alene.

Skal vi hjælp dig med at finde de helt rigtige design stole til dit hjem? Så ring til os på +45 45 86 06 33 og hør mere om de mange muligheder.

Clear
Cache