Lænestole & Pouffer

Er du på udkig efter en lænestol eller en puff som skal passe ind lige det rigtige sted og kan du ikke finde den helt rigtige. Spørg os og vi vil gå på jagt efter det helt rigtige møbel til dig.

Kontakt os 

Med unikke designer lænestole kan du skabe din helt egen personlige stil. Ofte kan ganske få nye møbler gøre en stor forskel for det samlede udtryk i rummet. Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi et eksklusivt udvalg af designer lænestole af højeste kvalitet i et væld af farver og materialer, og som professionelle indretningskonsulenter kommer vi naturligvis gerne med et bud på de helt rigtige designer lænestole til netop din bolig.

Vores inspirerende showroom ligger lige midt i Hørsholm, hvor du kan se flere af vores smukke designer lænestole. Vi har flere års erfaring i branchen, og vi samarbejder med de mest anerkendte producenter i ind- og udland, så du kan være sikker på at få møbler i luksusklassen.

Designer lænestole i mange stilarter

De rigtige lænestole i stuen kan både skabe en hyggelig stemning og masser af komfort. Uanset om du er på udkig efter din nye lænestol til læsehjørnet eller fjernsynsstuen, har vi en løsning, der dækker dit behov. Der er ganske enkelt ikke noget bedre end at kunne trække sig tilbage og slappe af i en blød lænestol efter en travl dag. Og vores lænestole er bløde og lavet af de fineste materialer, der kan holde gennem generationer.

Flere af vores designer lænestole produceres og importeres fra Italien, som er kendte for deres eksklusive og luksuriøse møbeldesign. Det giver et flot modspil til den minimalistiske designtradition her i Norden.

Italiensk eller arkitekttegnet lænestol? Vi hjælper dig gerne

Vores møbler er for den kvalitetsbevidste og kræsne køber, der vil skabe unikke rum i boligen. Rum med personlighed og elegance er en fryd for øjet og sjælen. Vi står altid klar til at hjælpe dig, både når det drejer sig om selve indretningen, og når det handler om specifikke valg af møblementet. Ring til vores dygtige indretningskonsulent på +45 45 86 06 33 og hør mere.