Havemøbler

Er du på udkig efter et flet eller et havemøbel som skal passe ind lige det rigtige sted og kan du ikke finde den helt rigtige. Spørg os og vi vil gå på jagt efter det helt rigtige møbel til dig.

Kontakt os 

Med de helt rigtige løsninger på terrassen og i haven kan du skabe et skønt uderum, hvor der både er plads til afslapning og samvær med familie og venner. Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi et udvalg af eksklusive havemøbler, der kan gøre terrassen til den helt naturlige forlængelse af spisestuen eller alrummet i årets mildeste måneder. Få inspiration ved at gå på opdagelse i udvalget af vores eksklusive havemøbler her på siden.

Du er også meget velkommen til at komme forbi vores showroom i Hørsholm, hvor du kan få en snak med vores dygtige indretningskonsulenter. Vi kan hjælpe med alt fra enkelte møbler til rådgivning omkring indretning af hele boliger og haver.

Smukke og eksklusive havemøbler i solide materialer

Hos Jens Lyngsøe Interieur går vi naturligvis meget op i det æstetiske snit, men det er også meget vigtigt for os, at vores kunder får langtidsholdbare produkter af højeste kvalitet. Derfor samarbejder vi kun med de mest kvalitetsbevidste leverandører, så du kan være sikker på, at dine nye, eksklusive havemøbler kan holde til det omskiftelige danske klima.

Nyd sommeren i design havemøbler

Indret din terrasse som et opholdsområde på lige fod med et rum i boligen. På den måde bliver terrassen det naturlige samlingspunkt, når vejret tillader det. Eksempelvis kan du dele terrassen op i to zoner, hvor et loungeområde indbyder til afslapning, mens de mere traditionelle havemøbler samler familie og gæster om et godt måltid mad. På den måde kan du rykke opholds- og spisestuens funktioner ud på terrassen i sommermånederne. Glem ikke, at når terrassen er smukt indrettet, så bruger man den også automatisk mere, selvom hverdagen er trav. Din terrasse bliver helt naturligt det helle, hvor der er plads til at trække sig tilbage fra de mange gøremål, som vi alle trækkes med i hverdagen.