Hjælp til indretningen i Hillerød

Hos Jens Lyngsøe Interieur er vi i den overbevisning at et godt rum, både er funktionelt og stilrent. Vi har vi stor erfaring med professionel indretningshjælp, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes smag, ønsker og behov. Vores designsnit og æstetik er stærkt inspireret af den sydeuropæiske stil, der både kan være et hyggeligt og et elegant modspil til den nordiske minimalisme. Når vores indretningseksperter kommer ud til dig, tager de en grunding gennemgang af hele din bolig. På den måde kan vi sikre at det nye rum, som skal indrettes passer til resten af hjemmets estetik. Vores indretningsarkitekter kommer derefter med forslag til hvilke møbler som vil passe godt ind. Vi tilbyder ligeledes salg af eksklusive møbler, som giver liv og sjæl til rummet. Har du lyst til en snak med en af vores professionelle indretningsarkitekter i Hillerød, så kan du enten booke et møde til dit hjem, eller besøge vores butik i Hørsholm, som kun er en kort køretur væk fra Hillerød.

Indretningskonsulent i Hillerød

Efter at du har haft en samtale med en af vores dygtige indretningskonsulent, forslår vi at du besøger vores showroom, så du kan se vores unikke møbler. Vores møbler er ofte i tidsløst design, samt af højeste kvalitet. Vælger du et eller flere af vores designermøbler, sikrer du dig et møbel som har lang holdbarhedstid. Har du brug for vores hjælp til indretningen i Hillerød eller resten af Nordsjælland, så ring til os i dag og få en uforpligtende snak på telefon: 45 86 06 33

 

Herregård med plads til dyrene

Herregård i Nordsjælland hvor vi indrettede to stuer. Dels en pejse/TV stue og en lidt finere stue. Med store hunde og hestetøj er der lagt vægt på det funktionelle. Det var vigtigt at stoffet kunne fuld afmonteres møblerner og have høj slidstyrke.

Sommerhus med stil

Bindingsværk sommerhus med små hyggelige rum unikke møbler. Farve og tapet kombinationer skaber en spændende og stilfuld stemning.

Villa med tilbyging

Paracel hus med smuk tilbygning . kunden havde en lang stue som var opdelt af flise og trægulv. Løsningen var en blid overgang med en buet sofa som blev sat lidt på skrå over samlingen i gulvet.

Sjælfuld villa på Strandvejen

Ældre villa med udsigt over øresund. Her er brugt kølige farve for at afspejle havet kombineret med grå og varme nuancer.

Patricia villa ved Øresund

Nyindflyttet i villa på strandvejen. En modernet og afslappet men eksklusiv indretning. Udover møbler blev der installert e n netværksstyret solafskærmning.

Villa lejlighed for to

Høj kælder og førstesal på smul villa med havudsigt

Rækkehus på Frederiksberg

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Taglejlighed med fokus på form og farver

Villa i Rungsted

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Indretningsarkitekt nær Hillerød

Vi gør en dyd ud af at give alle vores kunder en personlig og grundig betjening, så hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille os til indretningshjælp, er du meget velkommen til at ringe til os på +45 45 86 06 33, ligesom du også kan skrive til os via en af kontaktformularerne her på siden. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Professionel indretningshjælp i Hillerød

Vælger du et møde med en af vores indretningskonsulenter i dit eget hjem har vi en pakke hvor vi gennemgår dine ønsker hos dig i op til en time. Herefter forbereder konsulenten en plan med stof, møbel og farvevalg hvor i efterfølgende afholder et møde i butikken. Prisen for pakken er 3.500,- kroner som bliver refunderet ved køb over 40.000,-

Ønsker du et uforpligtende møde i vore butik kan du lave en aftale med et møde med en af vores indretningskonsulenter. Mødet kan have en varighed af op til en time. Medbring gerne billeder og måltegning af rummene i skal tale om. Har du farveprøver og/eller inspirations billeder vil det også hjælpe. Mødet er naturligvis uforpligtende og gratis.

Clear
Cache