Eksklusivt interiør design – Find det rigtige tilbehør til hjemmet

Hos Jens Lyngsøe Interieur er vi eksperter i interiør design og tilbehør til hjemmet. Med et rigtige tilbehør kan du give dit hjem personlighed og skabe en hyggelig og indbydende stemning. Forestil dig et hjem uden lamper, vaser, spejle, kunst, puder, gardiner og tæpper – det ville være ret tomt, ikke? Derfor har vi et stort udvalg af forskelligt interiør design, der kan skabe mere liv i hjemmet, og samtidig bidrage til det samlede æstetiske udtryk.

Du kan se et udsnit af vores interiør design og boligtilbehør her på siden, og i vores store showroom kan du gå rundt i de forskellige udstillinger og blive inspireret til din egen boligindretning. Vores erfarne team af indretningskonsulenter står altid klar til at rådgive, og de hjælper meget gerne med personlig og skræddersyet indretning.

Interiør design til alle boligens rum

I vores udvalg har vi alt, du skal bruge i indretningen til at gøre dit hjem mere personligt. Hos Jens Lyngsøe Interieur samarbejder vi med professionelle leverandører fra både ind- og udland, og vi udvælger nøje hvert enkelt produkt. Vi er særligt glade for det sydeuropæiske designsnit, blandt andet fra Italien og Frankrig. Deres designsnit er ofte mere voluminøst, luksuriøst og elegant end den skandinaviske stil, der i langt højere grad fokuserer på minimalisme og funktionalisme.

Find din personlige stil hos Jens Lyngsøe Interieur

Fuldend dit hjem med personligt interiør design og tilbehør. Hvis du har brug for hjælp til at finde din helt egen boligstil, er vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på +45 45 86 06 33 og hør mere.