Sofaer

Er du på udkig efter en sofa som skal passe ind lige det rigtige sted og kan du ikke finde den helt rigtige. Spørg os og vi vil gå på jagt efter det helt rigtige møbel til dig.

Kontakt os 

Håndlavede og specialdesignede i Italien – leveret af Jens Lyngsøe Interieur

Er du på udkig efter en sofa, der er lidt udover det sædvanlige, og må den gerne have kant og personlighed? Så er Jens Lyngsøe Interieur stedet, hvor du finder din nye drømmesofa. Alle sofaer er håndlavede i Italien i de bedste materialer, og de kan laves på specialmål, så de passer perfekt ind i netop din stue. Lad drømmen få vinger her på siden, hvor du kan se og læse mere om vores italienske sofaer.

Hos Jens Lyngsøe Interieur kan du forvente den ypperste og mest professionelle service. Vi ser det som vores vigtigste opgave at hjælpe dig med at finde de helt rigtige løsninger til dit hjem, som både understreger din personlige stil og som tilfører din bolig noget helt unikt. Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 45 86 06 33, hvis vi skal hjælpe dig med at finde din nye italienske sofa.

Bologne

Madrid

Asti

Loveseats

Diva

Siena

Milano

Galla

Manon

Torino

Plug

Genova

Giovanni

Pisa

Palermo

Olivia

Livorno

Sovesofa

Athen

Italiensk design sofa

Formfuldendt møbelhåndværk af højeste klasse

En håndlavet italiensk sofa kan holde i generationer, og den tidløse elegance og de luksuriøse materialer gør med sikkerhed møblet til et naturligt og indbydende samlingspunkt i opholdsstuen – både til hverdag og fest. Hver enkelt sofa kan skræddersyes, ligesom den kan leveres som hjørnesofa, med chaiselong eller puf. Du kan se et udsnit af de forskellige modeller her på siden, og vi tilbyder naturligvis også andre modeller, hvis du har specielle ønsker.

Hos Jens Lyngsøe Interieur samarbejder vi med nøje udvalgte stofleverandører fra hele verden, og vi assisterer gerne med at sammensætte mønstre og farver, så du kan føle dig helt sikker i dit valg. Når du køber en sofa i italiensk design, får du som en ekstra fordel den praktiske løsning, at betrækket kan aftages og vaskes professionelt.

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom i Hørsholm, hvor vi kan rådgive dig omkring dit sofavalg. Vi har stor viden om italienske sofaer, og vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os.