Indretningsarkitekt i København og omegn

Et hjem skal være personligt. Det skal være et sted, hvor du har lyst til at være. Det skal være et sted, hvor du kan slappe af – alene og sammen med andre. Du skal kort sagt føle dig hjemme i dit eget hjem. Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi stor erfaring med professionel indretningshjælp i København, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes smag, ønsker og behov. Vores designsnit og æstetik er stærkt inspireret af den sydeuropæiske stil, der både kan være et hyggeligt og et elegant modspil til den nordiske minimalisme. Vores indretningskonsulent kører ud til dig, hvor der bliver taget en grundig gennemgang af det/de rum der skal indrettes. Forestil dig et hjem, der er indrettet, så det passer til din livsstil og dagligdag. Vores indretningsarkitekt tilbyder ligeledes rådgivning om indretningen, så du kan få et personligt hjem.

 

Indretningshjælp med fokus på kvalitet

Vores indretningsarkitekter har altid fokus på at skabe et hjem som er præget af kvalitet. Vi kan sammensætte en totalløsning, hvor vi både tilbyder indretningshjælp, samt leverer de møbler og tilbehør der er brug for. På den måde kan vi sikre os at kunder får møbler i bedste kvalitet. Vores indretningsarkitekt tilbyder løsninger til både tomme rum, samt allerede møbleret rum. Har du brug for vores hjælp til indretningen i København eller Nordsjælland, så ring til os i dag og få en uforpligtende snak på telefon: 45 86 06 33

Photos by Maja Photograpy

Herregård med plads til dyrene

Herregård i Nordsjælland hvor vi indrettede to stuer. Dels en pejse/TV stue og en lidt finere stue. Med store hunde og hestetøj er der lagt vægt på det funktionelle. Det var vigtigt at stoffet kunne fuld afmonteres møblerner og have høj slidstyrke.

Sommerhus med stil

Bindingsværk sommerhus med små hyggelige rum unikke møbler. Farve og tapet kombinationer skaber en spændende og stilfuld stemning.

Villa med tilbyging

Paracel hus med smuk tilbygning . kunden havde en lang stue som var opdelt af flise og trægulv. Løsningen var en blid overgang med en buet sofa som blev sat lidt på skrå over samlingen i gulvet.

Sjælfuld villa på Strandvejen

Ældre villa med udsigt over øresund. Her er brugt kølige farve for at afspejle havet kombineret med grå og varme nuancer.

Patricia villa ved Øresund

Nyindflyttet i villa på strandvejen. En modernet og afslappet men eksklusiv indretning. Udover møbler blev der installert e n netværksstyret solafskærmning.

Villa lejlighed for to

Høj kælder og førstesal på smul villa med havudsigt

Rækkehus på Frederiksberg

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Taglejlighed med fokus på form og farver

Villa

Med små…

Engelsk stil i Hellerup

Flotte gardiner fra engelske Colefax and Fowler og vægge i super mat maling fra engelske Zoffany.

Fiskerhus i Hellebæk

Stue og spisestue fik nye møbler designet til huset

Villa i Rungsted

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Indretningskonsulent i København

Vi er optaget af at give alle vores kunder en personlig og grundig betjening, så hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille os til indretningshjælp, er du meget velkommen til at ringe til os på +45 45 86 06 33, ligesom du også kan skrive til os via en af kontaktformularerne her på siden. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi gøre for dig?

Skab et hjem med puls og personlighed – Designhjælp på dine vilkår

Hos Jens Lyngsøe Interieur er det vigtigt for os, at du med vores indretningshjælp får så god en oplevelse som overhovedet mulig. Derfor skræddersyer vi ofte den løsning, der passer bedst ind i din tidsplan og hverdag. Vi tilbyder designhjælp på dine vilkår, og gør det nemt for dig at få en bolig, der er personlig og som understreger din individuelle smag. Måske skal det være eksklusivt, elegant, vintage eller retro?

Som erfarent boligkonsulentfirma kan vi hjælpe med både store og små opgaver – alt fra hjælp til udvælgelse af et enkelt møbel til indretning af hele rum og hjem. Vi kan eksempelvis hjælpe efter en større renovering, eller hvis du er flyttet ind i nye rammer, og du har svært ved at fornemme, hvilken vej du skal gå i forhold til indretning af dit eget hjem. Vi står klar med indretningshjælp til enhver opgave. Vi kører ud til dig i hele København og Nordsjælland, uanset om du befinder dig i Gentofte, Helsingør, Hillerød, Hellerup eller Lyngby.

Unikke møbler og personlig indretningshjælp for private

I vores showroom og her på siden finder du et udsnit af vores eksklusive møbler, og du kan samtidig få en fornemmelse af vores stil og æstetik. Alle møbler er nøje udvalgte, og vi forhandler især møbler fra Frankrig og Italien – altid af den højeste kvalitet.

Vil du have et skub i den rigtige retning med din indretning? Så er du meget velkommen til at ringe til os på +45 45 86 06 33 og høre mere om dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Clear
Cache