Siena

Er du på udkik efter en sofa som skal passe ind lige det rigtige sted og kan du ikke finde den helt rigtige. Spørg os og vi vil gå på jagt efter det helt rigtige møbel til dig.

Kontakt os 

Sofa med buede former er fremstillet i Italien. Stoffet kan vælges efter ønske og behov og sofaen har aftageligt stof på såvel sæde- som ryghynder. Benene er lavet i rustfrit stål, og man kan selv vælge finish sorte, satineret bronze eller gyldne. Sofaen fremstilles i moduler, der kan sættes sammen på mange forskellige måder fra en lang sofa på 276 cm, en kortere sofa på 236 eller 216 cm. til en sofa med chaiselongue på 378 cm. Sofaen koster fra 18.950 kr. i længde 216 cm.

​Siena pouff. Pouff fremstillet i Italien med betræk, der frit kan vælges. Metalben i rustfrit stål, der fås i forskellig finish. Pouffen fås i rektangulær str. 130×70 cm. og 85×85 cm. begge højde 33 cm. Pris fra 5.950 og opefter alt efter stof.

Siena stol. Stol med rund form, så den virker ikke voldsom uanset hvorfra den ses. Den har elegante ben, der er placeret udenpå stellet. Stolen er produceret i Italien og har aftageligt stof på ryg-og sædehynder. Stoffet kan frit vælges, ligesom finish på ben.