Professionel indretningshjælp med sans for detaljen

Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi stor erfaring med professionel indretningshjælp, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes smag, ønsker og behov. Vores designsnit og æstetik er stærkt inspireret af den sydeuropæiske stil, der både kan være et hyggeligt og et elegant modspil til den nordiske minimalisme.

 

Indretningsmøde hos dig

Ønsker du at møde en af vores indretningskonsulenter i dit eget hjem har vi en pakke hvor vi gennemgår dine ønsker hos dig i op til en time. Herefter forbereder konsulenten et oplæg med forslag til stof, møbel og farvevalg hvor i efterfølgende afholder et møde i butikken. Prisen for pakken er 4.500 kr. Der tilkommer tillæg for kørsel ved afstand på mere end 10 km. fra Hørsholm.

 

Indretningsmøde i butikken

Ønsker du et uforpligtende møde i vore butik kan du lave en aftale med et møde med en af vores indretningskonsulenter. Mødet kan have en varighed af op til en halv time. Medbring gerne billeder og måltegning af rummene i skal tale om. Har du farveprøver og/eller inspirations billeder vil det også hjælpe. Mødet er naturligvis uforpligtende.

 

Kontakt os

Har du brug for en indretningskonsulent i Hørsholm lige nord for København? Så ring til os på +45 45 86 06 33 og hør mere om dine muligheder, eller benyt formularen. Vi glæder os til at opfylde dine boligdrømme.

Max. file size: 64 MB.
Hvor skal mødet afholdes?*
Indhent data*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.