Corporate Social Responsibility

Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi et ønske om at støtte ungdommen, sporten og kulturen. Vi ønsker at støtte mindre projekter, som gør en større forskel for den enkelte person eller forening.

Hvis du eller din forening ønsker at komme i betragtning i forbindelse med vores markedsføring, skal du skrive til os på følgende mail: sponsor@jlint.dk.
Giv en kort beskrivelse af dig eller din forening og fortæl hvorfor vi skal støtte jer, og hvad vi til gengæld får for vores sopnsorkroner.
Vi forbeholder os ret til at vælge frit mellem ansøgerne, ligesom vi forbeholder os ret til at uddele støtte til projekter/foreninger/personer, der ikke har søgt.
For at komme i betragtning, skal vi have din ansøgning på mail senest den 1. november i året forud for det år, du ønsker vores støtte.
Ansøgninger der ikke indsendes til sponsor@jlint.dk, kommer ikke i betragtning.

Vi har den store fornøjelse at være VIP-sponsor for det fantastiske Eventyrteater.

Susanne Vognstrup, staben af medarbejdere og et flittigt hold frivillige skaber fantastiske ramme for unge mennesker, at prøve kræfter med scenekunsten.

Gennem flid og engagement  er Eventyrteateret et sted hvor de unge får mulighed for at udvikle sig både personligt og kunstnerisk.

Udover medlemskab af deres sponsor klub, giver vi Eventyrteateret mange af vores tekstiler. Så du skal ikke blive overasket hvis du, til en af deres eventyrlige forestillinger genkender et stof fra vores showroom.

Jens Lyngsøe Interieur er faste sponsorer af Dehn Racing. Jens-Christian Dehn-Toftehøj og Dehn Racing er dansk sejlsports svar på cykelsportens Jonas Vingegaard og Jumb-Visma. Med skiftende besætning og en masse medaljer bag sig, har Dehn Racing bevist at de konstant vil ligge i toppen af international sejlsport. Med det nylige skift i bådklasse fra 29’er til 49’er, starter et nyt kapitel for Dehn Racing. Vi følger dem spændt i den kommende tid og glæder os til se dem i los Angeles 2028 til olympiaden.

Simone er 14 år gammel og går i 8. klasse. Hun startede med at spille badminton i Nivå Kokkedal Badminton Klub på sin 8 års fødselsdag. Simone har lige siden været vild med badminton.  Hun træner 3 – 4 gange om ugen. Som 13 årige begyndte hun at træne med på senior træningen i klubben udover ungdoms elitetræningen. Ved siden af sin egen træning, har hun taget træner kurser, og træner de helt unge talenter i klubben en gang om ugen. Hun deltager i turneringer et par gange hver måned.

Simone har bl.a. vundet DM for  pigehold flere gange, og i 2022 var hun i DM finalen i damesingle i U15A. I denne sæson spiller Simone i U15 Mester rækken.