Om Jens Lyngsøe

Vi har et stort udvalg af eksklusive møbler, lamper, tæpper og boligtilbehør, der er omhyggeligt udvalgt fra lokale leverandører i ind- og udland.

Hovedparten af vores møbler bliver håndlavet i Italien og Frankrig, men også i Spanien og Portugal. Stoffet vælges i butikken i samråd med en indretningskonsulent og boligstylist og resultatet bliver “one-of-a-kind”, eftersom det altid bliver specielt designet til hver enkelt kunde. Vi producerer flotte gardinløsninger, som bliver syet lokalt på vores egen systue. Lamper, tæpper og accessories er udstillet overalt i vores farverige showroom, og vi får konstant nye varer.

Kom forbi og tag en uforpligtende snak med os, om dine indretningsdrømme og ønsker om boligstyling, og lad os se hvad vi kan finde ud af sammen. Vi er et team af indretningskonsulenter, der er specialiseret i indretningshjælp og i at designe og levere unikke løsninger, så dit hjem vil afspejle din personlighed og vil blive indrettet med varer, som man ikke lige genkender fra andre steder.

Overvejer du at få indretningshjælp af en indretningskonsulent og boligstylist? Hos Jens Lyngsøe Interieur tilbyder vi hjælp til boligindretning og vi har et flot og inspirerende møbel-showroom på 800 kvadratmeter, hvor du kan komme ud og få inspiration. Vi befinder os på Hørsholms Hovedgade, hvor vi har mange private kunder fra blandt andet Gentofte, Hellerup, Rudersdal og andre steder i Nordsjælland.

Vi forhandler håndbyggede møbler på bestilling, og vi tilbyder indretningshjælp af en kyndig indretningskonsulent og boligstylist.