Indretningsarkitekt på Frederiksberg

Mangler du inspiration til indretningen af dit hjem på Frederiksberg? Hos Jens Lyngsøe Interieur hjælper vi borgere på Frederiksberg, med at skabe et personligt og stilrent hjem. Dit hjem skal afspejle din personlighed, hvor der skal være plads til hyggelige stunder med familie eller vennerne. Det skal ligeledes være et sted, hvor du føler dig hjemme, så du har de bedste omstændigheder for at kunne slappe helt af. Vi har mange års erfaring som indretningsarkitekt på Frederiksberg. Vores designsnit og æstetik er stærkt inspireret af den sydeuropæiske stil, der både kan være et hyggeligt og et elegant modspil til den nordiske minimalisme. Vores professionelle indretningsarkitekt på Frederiksberg møder dig gerne i dit hjem, hvor i gennemgår dine ønsker og behov.

Indretningskonsulent på Frederiksberg

Hos Jens og Lyngsøe Interieur bestræber vi os på at levere en fuldendt indretningsløsning, hvor vi tilbyder konsulent rådgivning, samt levering af de ønskede møbler. Vi har et stort udvalg af Italienske møbler af højeste kvalitet. Vores møbler er både funktionelle, stilrene og behagelige. Selve indretningsfasen er et samarbejde mellem dog og vores indretningskonsulenten på Frederiksberg, så det nye hjem kan blive præcist som ønsket.

Vores indretningskonsulent står altid klar til at hjælpe dig, uanset opgavens omfang. Vil du vide mere om vores indretningsservice, så kontakt os allerede i dag på telefon: 45 86 06 33.

Herregård med plads til dyrene

Herregård i Nordsjælland hvor vi indrettede to stuer. Dels en pejse/TV stue og en lidt finere stue. Med store hunde og hestetøj er der lagt vægt på det funktionelle. Det var vigtigt at stoffet kunne fuld afmonteres møblerner og have høj slidstyrke.

Sommerhus med stil

Bindingsværk sommerhus med små hyggelige rum unikke møbler. Farve og tapet kombinationer skaber en spændende og stilfuld stemning.

Villa med tilbyging

Paracel hus med smuk tilbygning . kunden havde en lang stue som var opdelt af flise og trægulv. Løsningen var en blid overgang med en buet sofa som blev sat lidt på skrå over samlingen i gulvet.

Sjælfuld villa på Strandvejen

Ældre villa med udsigt over øresund. Her er brugt kølige farve for at afspejle havet kombineret med grå og varme nuancer.

Patricia villa ved Øresund

Nyindflyttet i villa på strandvejen. En modernet og afslappet men eksklusiv indretning. Udover møbler blev der installert e n netværksstyret solafskærmning.

Villa lejlighed for to

Høj kælder og førstesal på smul villa med havudsigt

Rækkehus på Frederiksberg

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Taglejlighed med fokus på form og farver

Villa i Rungsted

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Altid god service

Hos Jens Lyngsøe Interieur er det vigtigt for os, at du med vores indretningshjælp får så god en oplevelse som overhovedet mulig.

Vælger du et møde med en af vores indretningskonsulenter i dit eget hjem har vi en pakke hvor vi gennemgår dine ønsker hos dig i op til en time. Herefter forbereder konsulenten en plan med stof, møbel og farvevalg hvor i efterfølgende afholder et møde i butikken. Prisen for pakken er 3.500,- kroner som bliver refunderet ved køb over 40.000,-

Ønsker du et uforpligtende møde i vore butik kan du lave en aftale med et møde med en af vores indretningskonsulenter. Mødet kan have en varighed af op til en time. Medbring gerne billeder og måltegning af rummene i skal tale om. Har du farveprøver og/eller inspirations billeder vil det også hjælpe. Mødet er naturligvis uforpligtende og gratis.

Som erfarent boligkonsulentfirma, kan vi hjælpe dig uanset opgavens omfang. Vi hjælper med alt fra enkelte værelser, til indretningen af en hel bolig.