Indretningsarkitekt i Helsingør

Hos Jens og Lyngsøe Interieur bestræber vi os på at levere et fuldendt indretningsløsning – det vil sige at vi både tilbyder rådgivning, samt salg af de møbler indretningskonsulenten finder frem til. På den måde kan vi sikre at de møbler som bliver anvendt, er i højeste kvalitet. Vores indretningsarkitekter i Helsingør har mange års erfaring, hvilket gør at de kan hjælpe uanset boligens størrelse og nuværende stil. Vores indretningsarkitekt tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes smag, ønsker og behov. Selve indretningsfasen er et samarbejde mellem kunden og indretningskonsulenten, så det nye hjem kan blive personligt. Vores indretningseksperter er eksperter i at skabe et hjem, hvor du kan føle dig hjemme. Dit hjem skal både være funktionelt og et sted hvor du kan slappe af – alene og sammen med andre. Vores indretningskonsulent kører ud til dig, hvor der bliver taget en grundig gennemgang af det/de rum der skal indrettes.

 

Indretningskonsulent nær Helsingør

Har du brug for hjælp til indretningen, så står vores indretningskonsulenter klar til at hjælpe dig. Du kan enten booke et møde i vores showroom i Hørsholm, som kun er en kort køretur fra Helsingør. Derudover kan vores eksperter ligeledes mødes hos dig. på den måde kan vores indretningskonsulenter se din nuværende stil, som der tages udgangspunkt fra. Det er vigtigt for os at du får en god oplevelse, for vores kunders tilfredshed er virksomhedens fremtid. Vil du vide mere om vores indretningsservice, så kontakt os allerede i dag på telefon: 45 86 06 33.

 

Herregård med plads til dyrene

Herregård i Nordsjælland hvor vi indrettede to stuer. Dels en pejse/TV stue og en lidt finere stue. Med store hunde og hestetøj er der lagt vægt på det funktionelle. Det var vigtigt at stoffet kunne fuld afmonteres møblerner og have høj slidstyrke.

Sommerhus med stil

Bindingsværk sommerhus med små hyggelige rum unikke møbler. Farve og tapet kombinationer skaber en spændende og stilfuld stemning.

Villa med tilbyging

Paracel hus med smuk tilbygning . kunden havde en lang stue som var opdelt af flise og trægulv. Løsningen var en blid overgang med en buet sofa som blev sat lidt på skrå over samlingen i gulvet.

Sjælfuld villa på Strandvejen

Ældre villa med udsigt over øresund. Her er brugt kølige farve for at afspejle havet kombineret med grå og varme nuancer.

Patricia villa ved Øresund

Nyindflyttet i villa på strandvejen. En modernet og afslappet men eksklusiv indretning. Udover møbler blev der installert e n netværksstyret solafskærmning.

Villa lejlighed for to

Høj kælder og førstesal på smul villa med havudsigt

Rækkehus på Frederiksberg

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Taglejlighed med fokus på form og farver

Villa i Rungsted

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Boligindretning i Helsingør

Vælger du et møde med en af vores indretningskonsulenter i dit eget hjem har vi en pakke hvor vi gennemgår dine ønsker hos dig i op til en time. Herefter forbereder konsulenten en plan med stof, møbel og farvevalg hvor i efterfølgende afholder et møde i butikken. Prisen for pakken er 3.500,- kroner som bliver refunderet ved køb over 40.000,-

Ønsker du et uforpligtende møde i vore butik kan du lave en aftale med et møde med en af vores indretningskonsulenter. Mødet kan have en varighed af op til en time. Medbring gerne billeder og måltegning af rummene i skal tale om. Har du farveprøver og/eller inspirations billeder vil det også hjælpe. Mødet er naturligvis uforpligtende og gratis.

Som erfarent boligkonsulentfirma, kan vi hjælpe dig uanset opgavens omfang. Vi hjælper med alt fra enkelte værelser, til indretningen af en hel bolig.