Indretningsarkitekt i Lyngby og omegn

Hos Jens Lyngsøe Interieur A/S er vi eksperter i at skabe et personligt hjem. Vores indretningsarkitekter i Lyngby sidder klar til give en personlig vurdering, samt løsning af dit hjem. Vi tager et indretningsmøde hos enten dig eller i vores butik. Ønsker du at møde en af vores indretningskonsulenter i dit eget hjem har vi en pakke hvor vi gennemgår dine ønsker hos dig i op til en time. Herefter forbereder konsulenten en plan med stof, møbel og farvevalg hvor i efterfølgende afholder et møde i butikken. Prisen for pakken er 3.500,- kroner som bliver refunderet ved køb over 40.000,-. Ønsker du derimod et uforpligtende møde i vore butik kan du lave en aftale med et møde med en af vores indretningskonsulenter. Mødet kan have en varighed af op til en time. Medbring gerne billeder og måltegning af rummene i skal tale om. Har du farveprøver og/eller inspirations billeder vil det også hjælpe. Mødet er naturligvis uforpligtende og gratis.

Personlig indretningshjælp i Lyngby

Det essentielle i ens bolig er at man skal føle sig hjemme.  Vores indretningsarkitekter kombinerer vores kvalitetsmøbler, med din personlige stil, så du kan få et hjem hvor du føler dig hjemme. Vores stil er inspireret af den sydeuropæiske stil, der både kan være et hyggeligt og elegant modspil til den nordiske minimalisme. Har du specifikke behov, så tager vores indretningsarkitekter ligeledes hånd om dette.  Vores indretningsarkitekt tilbyder løsninger til både tomme rum, samt allerede møbleret rum. Har du brug for vores hjælp til indretningen i Lyngby eller resten af Nordsjælland, så ring til os i dag og få en uforpligtende snak på telefon: 45 86 06 33

 

Herregård med plads til dyrene

Herregård i Nordsjælland hvor vi indrettede to stuer. Dels en pejse/TV stue og en lidt finere stue. Med store hunde og hestetøj er der lagt vægt på det funktionelle. Det var vigtigt at stoffet kunne fuld afmonteres møblerner og have høj slidstyrke.

Sommerhus med stil

Bindingsværk sommerhus med små hyggelige rum unikke møbler. Farve og tapet kombinationer skaber en spændende og stilfuld stemning.

Villa med tilbyging

Paracel hus med smuk tilbygning . kunden havde en lang stue som var opdelt af flise og trægulv. Løsningen var en blid overgang med en buet sofa som blev sat lidt på skrå over samlingen i gulvet.

Sjælfuld villa på Strandvejen

Ældre villa med udsigt over øresund. Her er brugt kølige farve for at afspejle havet kombineret med grå og varme nuancer.

Patricia villa ved Øresund

Nyindflyttet i villa på strandvejen. En modernet og afslappet men eksklusiv indretning. Udover møbler blev der installert e n netværksstyret solafskærmning.

Villa lejlighed for to

Høj kælder og førstesal på smul villa med havudsigt

Rækkehus på Frederiksberg

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Taglejlighed med fokus på form og farver

Villa i Rungsted

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Indretningskonsulent i Lyngby

Vi er optaget af at give alle vores kunder en personlig og grundig betjening, så hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille os til indretningshjælp, er du meget velkommen til at ringe til os på +45 45 86 06 33, ligesom du også kan skrive til os via en af kontaktformularerne her på siden. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Indretning med sjæl

Som erfarent boligkonsulentfirma kan vi hjælpe med både store og små opgaver – alt fra hjælp til udvælgelse af et enkelt møbel til indretning af hele rum og hjem. Vi kan eksempelvis hjælpe efter en større renovering, eller hvis du er flyttet ind i nye rammer, og du har svært ved at fornemme, hvilken vej du skal gå i forhold til indretning af dit eget hjem. Vi står klar med indretningshjælp til enhver opgave.