Indretningsarkitekt på Sjælland

Et hjem skal være personligt. Det skal være et sted, hvor du har lyst til at være. Det skal være et sted, hvor du kan slappe af – alene og sammen med andre. Du skal kort sagt føle dig hjemme i dit eget hjem. Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi mange års erfaring som indretningsarkitekt på Sjælland. Vi tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov, hvor vi prøver at imødekomme dem bedst muligt. Vores indretningsstil tager udgangspunkt i den varme sydeuropæiske stil, som ofte er et elegant modspil til den minimalistiske nordiske stil. Vores indretningsarkitekt på Sjælland hjælper dig med indretningen af alt lige fra enkelte rum, til hele huse. Vi skaber unikke rum, som du kan føle dig tilpas i.

Indretningsmøde hos dig

Ønsker du at møde en af vores indretningskonsulenter i dit eget hjem på Sjælland, så har vi en pakke, hvor vi gennemgår dine ønsker hos dig i op til en time. Herefter forbereder konsulenten en plan med stof, møbel og farvevalg hvor i efterfølgende afholder et møde i butikken. Prisen for pakken er 3.500,- kroner som bliver refunderet ved køb over 40.000,-

Ønsker du derimod et uforpligtende møde i vore butik kan du lave en aftale med et møde med en af vores indretningskonsulenter. Mødet kan have en varighed af op til en time. Medbring gerne billeder og måltegning af rummene i skal tale om. Har du farveprøver og/eller inspirations billeder vil det også hjælpe. Mødet er naturligvis uforpligtende og gratis.

 

Herregård med plads til dyrene

Herregård i Nordsjælland hvor vi indrettede to stuer. Dels en pejse/TV stue og en lidt finere stue. Med store hunde og hestetøj er der lagt vægt på det funktionelle. Det var vigtigt at stoffet kunne fuld afmonteres møblerner og have høj slidstyrke.

Sommerhus med stil

Bindingsværk sommerhus med små hyggelige rum unikke møbler. Farve og tapet kombinationer skaber en spændende og stilfuld stemning.

Villa med tilbyging

Paracel hus med smuk tilbygning . kunden havde en lang stue som var opdelt af flise og trægulv. Løsningen var en blid overgang med en buet sofa som blev sat lidt på skrå over samlingen i gulvet.

Sjælfuld villa på Strandvejen

Ældre villa med udsigt over øresund. Her er brugt kølige farve for at afspejle havet kombineret med grå og varme nuancer.

Patricia villa ved Øresund

Nyindflyttet i villa på strandvejen. En modernet og afslappet men eksklusiv indretning. Udover møbler blev der installert e n netværksstyret solafskærmning.

Villa lejlighed for to

Høj kælder og førstesal på smul villa med havudsigt

Rækkehus på Frederiksberg

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Taglejlighed med fokus på form og farver

Villa i Rungsted

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Indretningshjælp på Sjælland

Hos Jens Lyngsøe Interieur giver vi alle vores kunder en personlig og grundig betjening. Vi imødekommer dine specifikke behov til indretningen, så du i fremtiden kan føle dig hjemme i dit eget hjem. Som erfarent boligkonsulentfirma kan vi hjælpe med både store og små opgaver.

Indretningskonsulent Sjælland

Vil du vide mere om at booke en af vores indretningskonsulenter på Sjælland? Så tøv ikke med at kontakte os i dag – vi står klar til at hjælpe dig. Vi holder til i Hørsholm på Sjælland. Du er velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon: +45 45 86 06 33