Indretningsarkitekt i Gentofte

Hos Jens Lyngsøe Interieur er vi i den overbevisning at et godt hjem er både funktionelt, stilrent og hyggeligt. Vi gør en dyd ud af videregive vores ekspertise indenfor indretning – derfor tilbyder vi indretningshjælp i Gentofte og omegn. Vi har stor erfaring med professionel indretningshjælp, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes smag, ønsker og behov. Vores stil er inspireret af den sydeuropæiske stil, som er både hyggelig og varm, hvilket kan give et godt modspil den nordiske minimalisme. Et hjem skal være personligt. Det skal være et sted, hvor du har lyst til at være. Det skal være et sted, hvor du kan slappe af – alene og sammen med andre. Du skal kort sagt føle dig hjemme i dit eget hjem. Vores indretningsarkitekter gennemgår af det/de rum, som du gerne vil have hjælp til at få indrettet, uanset om du ønsker en gennemgang i dit eget hjem, eller i vores showroom i Hørsholm – 20 minutter fra Gentofte. Indretningsarkitekten tager udgangspunkt i din nuværende stil og ønsker.

Indretningshjælp i Gentofte

Vores indretningsarkitekter har altid fokus på at skabe et hjem som er præget af kvalitet. Vi kan sammensætte en totalløsning, hvor vi både tilbyder indretningshjælp, samt leverer de møbler og tilbehør der er brug for. Tilkøber du vores møbler, kan du være sikker på at det er af højeste kvalitet, som har lang holdbarhed. Har du brug for hjælp til indretningen, så står vores indretningskonsulenter klar til at hjælpe dig. Du kan enten booke et møde i vores showroom i Hørsholm, som kun er en kort køretur fra Gentofte. Kontakt os allerede i dag og få mere information om vores indretningshjælp i Gentofte og omegn på telefon: 45 86 06 33

 

Herregård med plads til dyrene

Herregård i Nordsjælland hvor vi indrettede to stuer. Dels en pejse/TV stue og en lidt finere stue. Med store hunde og hestetøj er der lagt vægt på det funktionelle. Det var vigtigt at stoffet kunne fuld afmonteres møblerner og have høj slidstyrke.

Sommerhus med stil

Bindingsværk sommerhus med små hyggelige rum unikke møbler. Farve og tapet kombinationer skaber en spændende og stilfuld stemning.

Villa med tilbyging

Paracel hus med smuk tilbygning . kunden havde en lang stue som var opdelt af flise og trægulv. Løsningen var en blid overgang med en buet sofa som blev sat lidt på skrå over samlingen i gulvet.

Sjælfuld villa på Strandvejen

Ældre villa med udsigt over øresund. Her er brugt kølige farve for at afspejle havet kombineret med grå og varme nuancer.

Patricia villa ved Øresund

Nyindflyttet i villa på strandvejen. En modernet og afslappet men eksklusiv indretning. Udover møbler blev der installert e n netværksstyret solafskærmning.

Villa lejlighed for to

Høj kælder og førstesal på smul villa med havudsigt

Rækkehus på Frederiksberg

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Taglejlighed med fokus på form og farver

Villa i Rungsted

Med små , kvadratiske men charmerende rum løsningen at få luft bag sofaen og inkludere den hyggelige karnap

Indretningskonsulent Gentofte

Vi gør en dyd ud af at give alle vores kunder en personlig og grundig betjening, så hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille os til indretningshjælp, er du meget velkommen til at ringe til os på +45 45 86 06 33, ligesom du også kan skrive til os via en af kontaktformularerne her på siden. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Indretning med fokus på kvalitet

Hvis du vælger os som din indretningsarkitekt, er du sikker på god service fra start til slut. Vi lytter altid til vores kunder, så vi kan skræddersy vores løsninger efter kundens behov. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker et eksklusivt, elegant, vintage eller retro look.

Som erfarent boligkonsulentfirma kan vi hjælpe med både store og små opgaver – alt fra hjælp til udvælgelse af et enkelt møbel til indretning af hele rum og hjem. Vi tilbyder vores hjælp til både nye og gamle hjem. På den måde kan vi skabe et hjem, som sprudler af energi, kvalitet og funktionalitet.

Vil du have et skub i den rigtige retning med din indretning? Så er du meget velkommen til at ringe til os på +45 45 86 06 33 og høre mere om dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.