Walk in closet indretning med Jens Lyngsøe Interieur

Drømmer du om et walk in closet, hvor der er plads til hele garderoben? Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi specialiseret os i walk in closet indretning på mål. Det betyder, at vi kan skræddersy et walk in closet eller en garderobeløsning helt efter dine ønsker og behov – og som passer perfekt ind i din bolig. Med et walk in closet får du både plads til tøj, sko og tilbehør, og vi kan eksempelvis også lave et påklædningsområde med spejl og belysning.

Du kan også ringe til vores dygtige indretningskonsulenter på +45 45 86 06 33, som meget gerne kommer hjem til dig og tager et kig på mulighederne. Med vores skræddersyede og kreative løsninger kan du glæde dig til at få en smart og funktionel opbevaringsløsning. Du kan læse mere om vores professionelle indretningshjælp her.

Eksklusive walk in closet design

Uanset om du har brug for hjælp til walk in closet indretning, eller om du er på udkig efter indbygningsskabe på mål, kan du være sikker på en høj kvalitet – både når det kommer til materialer og service. Vi samarbejder med de bedste leverandører på markedet fra både ind- og udland, og så går vi meget op i, at vi har en personlig og nærværende dialog med hver enkelt kunde. Sådan skaber vi nemlig det bedste udgangspunkt i forsøget på at kreere den løsning, der passer bedst muligt til kundens behov.

En walk in closet løsning kan give ethvert soveværelse et eksklusivt udtryk og en helt ny følelse af rummelighed, da du ikke skal have løse skabe stående, der fylder op og ser klodsede ud.

Skal vi hjælpe dig med den helt rigtige walk in closet indretning? Så kig ind i vores inspirerende showroom i Hørsholm, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning.