Vintage Tæppe 270 x 186 cm.

Vintage Royals er antikke håndknyttede tæpper af persisk oprindelse. Hvert tæppe i Vintage Royal Collection er blevet kærligt stenvasket og farvet i lyse, mørke eller lyse farver, hvilket giver dem et nyt liv, samtidig med at det gamle mønster forbliver synligt som et ægte tidsvindue. Dette skaber en harmonisk balance mellem fortid og nutid i din boligindretning., hvor det gamle mønster blot er synligt. Tæpperne er af meget høj kvalitet og fås i mange størrelser. Med Vintage Royal Collection får du ikke bare et tæppe; du pryder dit hjem med et unikt stykke antik, persisk håndværk.

Vi kan undersøge flere størrelser or farver der passer til dit hjem. Spørg os og vi vil gå på jagt efter en løsning til dig.

Løse tæpper er den perfekte måde at tilføre boligen ekstra varme og hygge. Den nordiske minimalistiske boligindretning og arkitektur er både smuk og funktionel, men den kan omvendt også hurtigt virke en smule kølig. Med løse tæpper kan du nemt og enkelt understrege din egen personlige stil, mens du giver rummet et mere indbydende udtryk. Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi et stort udvalg af løse tæpper, der både emmer af kvalitet og luksus. Tag et kig her på siden og bliv inspireret.

Varenummer (SKU): 73008 Kategorier: , , Tag:

12.420 DKK

På lager -