Eksklusive møbler til salg, herunder italienske møbler

Er du på udkig efter eksklusive møbler? Hos Jens Lyngsøe Interieur har vi et flot og inspirerende møbel-showroom på 800 kvadratmeter, som byder på et stort udvalg af franske, spanske, portugisiske og især italienske møbler.

​Der er altid tale om eksklusive møbler med et unikt design.

​Vores butik ligger i Hørsholm, men vi har kunder fra både hele Danmark og udlandet.

Italienske møbler fra små familieejede virksomheder

​Vi forhandler eksklusive møbler, som bliver håndbygget på bestilling. Der er med andre ord tale om skræddersyede møbler, som bliver designet i samråd med vores kyndige indretningskonsulenter. Vi tilbyder blandt andet franske og italienske møbler, som kommer fra små familieejede virksomheder, der ligesom os går op i kvalitetsmøbler. Vi besøger ofte vores leverandører, så vi er sikre på, at vi kan stå inde for kvaliteten.

​Når du handler hos os, vælger du selv stoffet til dine møbler i butikken. Du får altså unikke møbler, som er specialdesignet til dig og dit hjem.

Du kan endvidere tilkøbe en designpakke, som består af et møde i din bolig. Mødet varer cirka en time, hvor en indretningskonsulent gennemgår dine ønsker, din stil og dit budget samt tidshorisonten.

​Derefter er der et opfølgningsmøde i vores showroom, hvor vi forelægger ideer og hjælp til boligindretning samt oplæg til nogle eksklusive møbler med et helt unikt design.

Kig forbi os og se vores udvalg af eksklusive møbler

Kom forbi vores møbel-showroom for at få en uforpligtende snak om dine indretningsdrømme og for at se eksempler på vores eksklusive møbler. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel franske og italienske møbler, som vi kan specialfremstille til dig

Vi ligger på Hørsholms Hovedgade, men du kan også kontakte os på telefon +45 45 86 06 33 eller via vores kontaktformular.